Online passe-partout verkoop

Koop vanaf 1 december je tickets voor de Cultuurnacht online, print ze uit en haal je officiële passe-partout op 26 januari vanaf 19.00 uur op bij één van de startpunten.

Zo ben je altijd verzekerd van toegang tot een bijzonder programma bij de meer dan 75 deelnemende Bredase culturele instellingen tijden de Cultuurnacht Breda 2018.

Paylogic
De online passe-partout(s) voor de Cultuurnacht 2018 koop je via het Paylogic systeem. Hiervoor heb je een Paylogic account nodig. Als je deze nog niet hebt, kan je deze direct aanmaken terwijl je de passe-partout(s) besteld. De servicekosten van Paylogic bedragen € 1,30 per bestelling.

Betaling
Nadat de benodigde gegevens zijn ingevuld en de aantallen kaarten door jou zijn geselecteerd kan je betalen met een geldige creditcard, een Paypal account of via iDEAL met je bankpas.

Uitprinten en inwisselen voor passe-partout bij de startpunten
Na de betaling kan je jouw barcode zelf uitprinten. Tevens krijg je vanuit Paylogic een bevestigingsmail. Hiermee kan je op een later tijdstip of andere locatie de kaarten printen. Op deze wijze heb je de mogelijkheid om eventueel verloren e-tickets nog een keer te printen.

Op 26 januari vanaf 19.00 uur kan je jouw barcode bij één van de startpunten inwisselen voor een passe-partout.

Let op: Ieder persoon dient in het bezit te zijn van een print waarop een unieke barcode te zien is. Deze barcode zal worden gescand. Wij verzoeken je dan ook om de kaarten zo leesbaar mogelijk te printen en zorgvuldig te bewaren. Je kan de kaarten zowel in zwart/wit als in kleur printen.

Kijk voor de locaties van de startpunten op de plattegrond.

Prijzen

voorverkoop (t/m donderdag 25 januari 2018): € 10,00
met CJP en BredaPas: € 8,00

Op 26 januari en tijdens de Cultuurnacht zelf: € 12,50
met CJP en BredaPas: € 10,50

Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Per betalende begeleider mogen maximaal vier kinderen gratis mee.