Passe-partout verkoop

Met een passe-partout heb je tijdens de Cultuurnacht Breda gratis toegang tot alle deelnemende instellingen en hun bijzondere programma’s.

Prijzen

voorverkoop (t/m vrijdag 25 januari 2019): € 10,00
met CJP en BredaPas: € 8,00

Op 26 januari en tijdens de Cultuurnacht zelf: € 12,50
met CJP en BredaPas: € 10,50

Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Per betalende begeleider mogen maximaal vier kinderen gratis mee.

Verkoop

Vanaf 1 december (t/m 25 januari) zijn de passe-partouts in de voorverkoop te koop:
– online, via Paylogic
– via de verkoopadressen in de stad

Op zaterdag 26 januari kun je voor het kopen van een passe-partout vanaf 16.00 uur terecht bij één van de startpunten en de VVV op de Grote Markt.

Extra informatie voor aankoop passe-partout online via Paylogic
De online passe-partout(s) voor de Cultuurnacht 2019 koop je via het Paylogic systeem. Hiervoor heb je een Paylogic account nodig. Als je deze nog niet hebt, kan je deze direct aanmaken terwijl je de passe-partout(s) besteld. De servicekosten van Paylogic bedragen € 1,30 per bestelling.

Nadat de benodigde gegevens zijn ingevuld en de aantallen kaarten door jou zijn geselecteerd kan je betalen met een geldige creditcard, een Paypal account of via iDEAL met je bankpas.

Inwisselen e-ticket voor passe-partout bij de startpunten
U dient dit e-ticket digitaal (via uw smartphone) meenemen en moet het laten scannen bij een van de startpunten. Daar ontvangt u uw passe-partout in de vorm van een polsbandje en een Wolflampje. Indien u geen smartphone in uw bezit heeft, kunt u de e-tickets ook uitgeprint meenemen naar het startpunt.

Kopiëren van een Paylogic E-ticket is zinloos. E-tickets hebben een unieke barcode die slechts eenmaal gebruikt kan worden. Voor vragen kunt u kijken op customerservice.paylogic.com.