Kunst, performances, muziek, rondleidingen en meer!

Stedelijk Museum

 Stedelijk museum Breda
19:00 uur - 24:00 uur
20.00 uur | 21.00 uur | 22.00 uur | 23.00 uur
www.stedelijkmuseumbreda.nl

Het programma in Stedelijk Museum Breda

Laat je meevoeren door cabaretier (en rasechte Brabantse) Karin Bruers – die voor deze gelegenheid de rol van museumgids op zich neemt. Haar toer door de nieuwe tentoonstelling De Collectie zal je niet snel vergeten!

Daarnaast programmeren we muziek in museumcafĂ© Lanzas. Na het afsluiten van het succesvolle festival Indische Winter en de tentoonstelling ‘Indische Iconen in de Nederlandse popmuziek’, toch nog een uitsmijter: een akoestische tribute aan de Tielman Brothers door ‘The next generation Tielman Brothers’.

Rondleidingen zijn er doorlopend door de tentoonstellingen Artificial Impressions (i.s.m. BredaPhoto) en Quarantaine in de benedenzalen. In projectruimte NEXT verzorgen leerlingen van het Breda College en Het Brederocollege rondleidingen door Ik &, de groepsexpositie die zij samen bedachten en samenstelden.

Voor kinderen van alle leeftijden hebben we tot 21.00 uur verrassende (knutsel)activiteiten. Zij gaan aan de slag met het thema ‘oneindigheid’ en maken en experimenteren met caleidoscopen.

Tijdens de Cultuurnacht Breda is het museum open van 19.00 tot 24.00 uur, en werken we met timeslots. Zo zijn de performances van Karin Bruers te zien om 20.00, 21.00, 22.00 en 23.00 uur.

Genres:
Kids Performance