Pannen op het Dak

Speciale mini-editie Pannen op het Dak tijdens Cultuurnacht 2018

Pannen op het Dak is hét Bredase festival voor fijnproevers en cultuurliefhebbers op grote hoogte. Normaal gesproken vindt het festival plaats in de zomer op dek 8 van de Concordia- garage. Tijdens Cultuurnacht 2018 verhuist Pannen op het Dak eenmalig voor een bijzondere wintereditie naar de 6e verdieping van het Belastingkantoor in Breda.

Het biedt een unieke kans om als start óf afsluiting van een bezoek aan de Cultuurnacht, te diner in het pand aan het Seelig-terrein. Daar waar tot voor kort nog blauwe enveloppen dichtgelikt werden. Pannen op het Dak tovert de bedrijfskantine op vrijdag 26 januari voor een avond om tot een plek waar je kunt proeven, ontmoeten en relaxt vertoeven. Met andere woorden: lekker eten, een gezellig randprogramma én bijzonder uitzicht – voor wie wil vanaf het dakterras – zoals je van het festival gewend bent.

De chefs van RAVANELLO bereiden een heerlijk 4-gangendiner, naar keuze ‘Lekker
vroeg’ of ‘Lekker laat’. Geen gelegenheid om te dineren en wil je wel genieten van het unieke uitzicht? Dat kan! Tussen 19.00 en 00.00 uur sta je met de lift in no-time op het gezellig dakterras waar je onder het genot van Glühwein, warme chocolademelk of een lokaal gebrouwen biertje warm blijft terwijl je over de Breda tuurt.

Tot ziens op het Dak!

Openingstijden

Diner ‘Lekker vroeg’: aankomst tussen 18:00 en 19:00 uur
Diner ‘Lekker laat’: aankomst tussen 23:00 – 23:30 uur
Dakterras: van 19:00 tot 00:00 uur.

Reserveren:

Vanaf 2 januari 2018 a.s. via het formulier op www.pannenophetdak.nl

Genre's met deze deelnemer: