Danstrio: LeineRoebana | The100Hands | Youri & Marie

 Chassé Theater
19:00 uur - 22:00 uur
19:00 uur | 20:00 uur | 21:00 uur
www.chasse.nl

3 korte voorstellingen van 20 minuten van LeineRoebana, The 100 Hands & Youri & Marie.

Leine Roebana – Sweet Demon

Stadsgezelschap LeineRoebana toont een fragment van hun nieuwste voorstelling: Sweet Demon. Een voorstelling waarin de onstuimige dans van vijf onvermoeibare mannen de hoofdrol speelt.Sweet Demon begint bij de muzikale expressiviteit van het lichaam: ook zonder klank is het danserslichaam muziek. Georganiseerd geluid wordt georganiseerde beweging. En bewegen doen de vijf mannen in Sweet Demon met overgave; al dan niet geordend.

Choreografie: Andrea Leine & Harijono Roebana – dans: Uri Eugenio, Michael Sastrowitomo, Rob Polmann, Timon de Ridder, Andrea Pisano

The 100 Hands – In the midst of everything
Plots zijn ze er, midden in het publiek. Ze vangen, vallen en struikelen, rollen, schuiven en kaatsen door de ruimte. In the midst of everything is een acrobatisch spel tussen twee dansers. The100Hands speelt met fysieke grenzen.

Choreografie: Jasper Džuki Jelen en Mojra Vogelnik-Škerlj / dans (afwisselende duo’s bestaand uit): Jade van den Hout, Jasper Džuki Jelen

Youri & Marie – Morning, Mourning

Stilaan ontglipt het hem. Hij geeft niet mee, hij geeft niet op, hij houdt vast. Hoe gaan we om met een einde? Dat is wat Morning, Mourningstelt, een levenloos lichaam door de ruimte slepen, een eindeloze reis of een hopeloze poging.

Youri en Marie hebben met hun stuk Morning, Mouringde Cafe Theater Festival Utrecht 2018 Jury-prijs gewonnen.