Contact

Voor algemene vragen over de Cultuurnacht kan je contact opnemen via info@cultuurnachtbreda.nl.

Blijf op de hoogte!

Nieuwe programma onderdelen, een kijkje achter de schermen of gewoon het laatste nieuws ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Cultuurnacht Breda zodat je helemaal up-to-date blijft op weg naar 26 januari.

Deelnemen aan de Cultuurnacht Breda?

Als deelnemer aan de Cultuurnacht moet je aan de onderstaande criteria voldoen:

  1. Deelnemers zetten zich vrijwillig of betaald in voor cultuur in Breda en/of de cultuur van Breda.
  2. Hiervoor werkt men voor, samen met of als kunstenaar (kunstenaars: onder kunstenaars verstaan wij mensen die zich op professionele basis bezig houden met beeldende kunst, muziek, dans, theater, architectuur en combinaties van disciplines).
  3. Daarnaast kunnen deelnemers die aan de twee bovengenoemde beschrijvingen voldoen ook samenwerken met amateurs (amateurs: beoefenaars van muziek, dans, theater op amateur-basis of in het kader van opleidingen/ cursussen).
  4. Deelnemers ontwikkelen extra programma dat de waarde van cultuur in Breda op een positieve manier laat zien. De bijdrage overstijgt het niveau van een “open dag” en voegt extra beleving toe aan het “reguliere” aanbod en aan de Cultuurnacht Breda.
  5. In alle gevallen geldt: de deelnemer draagt de artistieke en praktische eindverantwoordelijkheid over zijn/haar bijdrage. De artistieke leiding van de stichting Breda Cultureel blijft verantwoordelijk voor het totaal van de Cultuurnacht Breda.

Voldoe je aan deze criteria? En wil je in 2019 meedoen aan de Cultuurnacht Breda? Schrijf je dan alvast in via het aanmeldformulier. Wij nemen na aanmelding zo spoedig mogelijk contact met je op.